Produse si servicii

 

Leasing operational vehicule noi si rulate

Inchiriere auto

Vanzari Auto Rulate

 

Servicii care vă garantează încredere

Transportul si managementul de flotă au devenit astăzi un aspect vital al unei afaceri. Merchandiserii, reprezentantii de vânzări, conducerea si angajatii au din ce în ce mai mult nevoie de flexibilitatea în deplasare, oricând si oriunde este clientul sau cererea. Pentru a răspunde acestei nevoi tot mai mult capital si resurse sunt implicate. Pentru aceasta aveti nevoie de DiRENT Long Term Rent, care vă oferă flexibilitate printr-un pachet de servicii integrate de management de flotă. Consultantii de vânzări ai DiRENT răspund cererii dumneavoastră si vă asigură consultantă, selectând vehiculul cel mai potrivit nevoilor specifice de transport ale companiei dumneavoastră. Vă bucurati de siguranta unei asigurări complete, încheiată la o companie de încredere. Managementul de flotă, asigurat de DiRENT, vă oferă o utilizare sigură pentru întreaga perioadă a închirierii. Cea mai eficientă solutie de închiriere din punctul de vedere al costurilor, conformă nevoilor companiei dumneavoastră. Aveti posibilitatea să alegeti dintr-o gamă largă de modele de vehicule

Solutiile DiRENT Long Term Rent vă oferă o varietate de avantaje financiare. Cheltuielile cu închirierea sunt considerate ca fiind cheltuieli operationale, iar costul acestuia este 100% deductibil, asigurându-vă astfel un avantaj din punctul de vedere al taxelor.

Ratele lunare de închiriere includ totalitatea cheltuielilor de întretinere (inmatriculare, impozit si rovigneta, service, înlocuire anvelopelor, asigurare RCA si full CASCO, asistentă rutieră, vehicul de înlocuire), astfel încât fiecare cost inclus este considerat cost operational. Vi se emite o singură factură iar dumneavoastră va puteti concentra numai asupra afacerii proprii.

Taxa pe valoarea adăugată (TVA) nu este dedusă într-o singură transă, ci pe întreaga perioadă a închirierii.

Închirierea pe termen lung permite includerea valorii ratelor în contul de profit si pierdere ca o cheltuiala deductibilă, spre deosebire de leasing-ul financiar în care valoarea vehiculului este considerată mijloc fix în balanta de verificare.

Aceasta abordare vă oferă avantajul unei bugetări mai facile si îmbunătăteste principalii indicatori financiari. Rezultatul este e pozitie financiară mai „sănătoasă” si mai puternică pentru actionari si creditori. Valoarea ratelor lunare este un plus în procesul de bugetare si contribuie la sustinerea cash-flow-ului companiei. Expunerea financiara a fimei dumneavoastra nu este influentata iar limita de credit rămâne aceeasi.

Cheltuielile operationale sunt reduse prin asigurarea managementului de flotă de către DiRENT.. În caz de accident, toate procedurile sunt gestionate prin oferirea unui vehicul de înlocuire până când masina este reparată. Departamentul post-vânzare face toate programările necesare pentru service. Anvelopele sunt înlocuite la un anumit interval de timp sau la limita de kilometri. Vă este asigurată asistenta rutieră 24 h/zi pe teritoriul Europei. Vă oferă suportul pentru orice poate interveni în perioada de leasing/închiriere.

In plus pentru nevoie de mobilitate ocazionale Dirent va ofera si servicii de inchiriere pe termen scurt si mediu.

Cu DiRENT Long Term Rent aveti mobilitate completă pentru angajatii companiei Dumneavoastră!

Member

  • Lyoness
  • HRCCI